kedd, április 08, 2014

Párnacsata 2014-ben


Múlt évben először vettünk részt ezen az őrületen. Született is belőle egy blogbejegyzés. Elmentünk hát idén is, hogy megnézzük, hogyan száll a toll :)


... készülődés a csatára ...

Az új helyszín a Petőfi híd budai hídfőjénél volt. Nem tudom, hogy a helyszín tette-e számomra "laposabbá" az eseményt, vagy valami más volt vele a baj, de a múl évi szervezés nekem személy szerint jobban tetszett... 



... és beindult a csihi-puhi ...

A minimum lett volna - mondom: szerintem - hogy szóljon valami jó zene... Ez tutira feldobta volna az esemény hangulatát. A fotózás szempontjából, jobb volt a helyszín, mert magasból lehetett fotókat készíteni. Olyan volt, mintha egy színpadi előadást szemléltünk volna. 



















Az időjárás is kedvezett a rendezvénynek. Néha jól jött volna egy kis hátszeles fuvallat. Nekem hiányoztak a "fura arcok"... Nem voltak olyan őrültek az emberek mint tavaly. Mi sem maradtunk túl sokáig. 


Mindenesetre jó ez a kezdeményezés. Kell ez a kis őrület. Inkább ilyen helyen tomboljanak az emberek, minthogy tönkretesznek köztéri tárgyakat, szobrokat vagy összetörnek padokat és még sorolhatnám. Szóval hajrá! Gratulálok az ötlethez.

Nincsenek megjegyzések: